Actualització de coneixements en el sector carni. Ús d'additius en petits obradors. Vigilància i control de la carn madura.
Programa, avaluació i acreditació
Els additius alimentaris en el sector carni: concepte, aprovació d’ús, possibles implicacions toxicològiques.
Normativa vigent.
Principals usos i aplicacions d’additius en el sector carni.
Casos pràctics
La maduració de la carn: definició i ús
Normativa sobre la producció de carn madurada.
Aspectes tècnics i sanitaris de la cambres de maduració.
Aspectes microbiològics del procés de maduració.
Casos pràctics.
Normativa vigent.
Principals usos i aplicacions d’additius en el sector carni.
Casos pràctics
La maduració de la carn: definició i ús
Normativa sobre la producció de carn madurada.
Aspectes tècnics i sanitaris de la cambres de maduració.
Aspectes microbiològics del procés de maduració.
Casos pràctics.
. Actualitzar els coneixements dels tècnics municipals responsables de la seguretat alimentària, en relació a dos aspectes concrets del sector carni: l’ús d’additius en els petits obradors d’àmbit local i la producció de carn madurada
Sessió teòrica amb estudi de casos
Assistència
Certificat d’assistència
Destinataris
Col·lectiu professional | Àmbit funcional | Lloc de treball | Competència |
---|---|---|---|
Tècnic auxiliar | Serveis d'acció ciutadana | Inspector salut pública | Promoció de la salut pública i comunitària |
Tècnic especialista | Serveis d'acció ciutadana | Tècnic salut pública | Promoció de la salut pública i comunitària |