Actualització de coneixements en el sector carni. Ús d'additius en petits obradors. Vigilància i control de la carn madura.

Acció formativa
Actualització de coneixements en el sector carni. Ús d'additius en petits obradors. Vigilància i control de la carn madura.
Àmbit promotor de formació:
Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Requisits:
No s’exigeixen requisits per cursar l’acció formativa
Nombre de participants: Mínim 15 | Òptim 18 | Màxim 20
Canal:
Presencial
Durada: 10,0 h | Presencial 10,0 h | Videoformació 0,0 h | Treball en línia 0,0 h
Modalitat:
Curs

Programa, avaluació i acreditació

Els additius alimentaris en el sector carni: concepte, aprovació d’ús, possibles implicacions toxicològiques.

Normativa vigent.

Principals usos i aplicacions d’additius en el sector carni.

Casos pràctics

La maduració de la carn: definició i ús

Normativa sobre la producció de carn madurada.

Aspectes tècnics i sanitaris de la cambres de maduració.

Aspectes microbiològics del procés de maduració.

Casos pràctics.

. Actualitzar els coneixements dels tècnics municipals responsables de la seguretat alimentària, en relació a dos aspectes concrets del sector carni: l’ús d’additius en els petits obradors d’àmbit local i la producció de carn madurada

Sessió teòrica amb estudi de casos
Certificat d’assistència

Destinataris

Col·lectiu professional Àmbit funcional Lloc de treball Competència
Tècnic auxiliar Serveis d'acció ciutadana Inspector salut pública Promoció de la salut pública i comunitària
Tècnic especialista Serveis d'acció ciutadana Tècnic salut pública Promoció de la salut pública i comunitària