Cerca lliure
-
Recurs
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2815.jpg
Aquest recurs pretén donar a conèixer els aspectes clau relacionats amb l’activitat de les diferents regidories en les que es classifiquen les competències i serveis municipals per tal de facilitar el desenvolupament de les funcions i responsabilitats dels càrrecs electes dels governs locals. Concretament de la regidoria de serveis interns, recursos humans.
Espai de formació de l'electeTipus de recursManualFormatMaterial en líniaResource new untilNou -
Recurs
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2253.jpg
Aquest recurs pretén donar a conèixer els aspectes clau relacionats amb l’activitat de les diferents regidories en les que es classifiquen les competències i serveis municipals amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de les funcions i responsabilitats dels càrrecs electes dels governs locals. En aquest cas s’aborda la regidoria de consum.
Espai de formació de l'electeTipus de recursManualFormatMaterial en línia -
Recurs
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2498.jpg
Aquest recurs pretén donar a conèixer els aspectes clau relacionats amb l’activitat de les diferents regidories en les que es classifiquen les competències i serveis municipals per tal de facilitar el desenvolupament de les funcions i responsabilitats dels càrrecs electes dels governs locals. Concretament de la regidoria de serveis interns, àmbit de seguretat i salut laboral.
Espai de formació de l'electeTipus de recursManualFormatMaterial en línia -
Recurs
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2499.jpg
Aquest recurs pretén donar a conèixer els aspectes clau relacionats amb l’activitat de les diferents regidories en les que es classifiquen les competències i serveis municipals per tal de facilitar el desenvolupament de les funcions i responsabilitats dels càrrecs electes dels governs locals. Concretament de la regidoria de serveis interns, padró.
Espai de formació de l'electeTipus de recursManualFormatMaterial en línia -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
-Oferir als tècnics municipals i als tècnics responsables de les instal·lacions, coneixements i eines de control a fi de garantir la qualitat sanitària de l'aigua de consum humà
CanalPresencialDurada10,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
. Actualitzar els coneixements dels tècnics municipals responsables de la seguretat alimentària, en relació a dos aspectes concrets del sector carni: l’ús d’additius en els petits obradors d’àmbit local i la producció de carn madurada
CanalPresencialDurada10,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
- Capacitar als tècnics i/o responsables municipals encarregats del manteniment de les xarxes de subministrament de l'aigua de consum per a una manipulació higiènica de les aigües de consum humà i introduir-los en el control dels riscos sanitaris derivats d'aquesta manipulació d’acord amb els nous requeriments normatius.
- Conèixer els riscos per a la salut derivats de l’aigua mal manipulada o incorrectament tractada així com les malalties que se’n deriven.
- Aplicar les formes correctes de manipulació i conservació de l’aigua per al consum humà, les normes d'higiene personal que requereix un manipulador d'aigua potable i les normes d’higiene de les instal·lacions.
- Realitzar les operacions bàsiques de desinfecció i control sanitari de l’aigua d’acord amb la nova normativa
- Saber documentar els processos i registrar els resultats dels controls segons la nova normativa
Adaptar la resta d’activitats i controls habituals als nous requeriments normatius.CanalPresencialDurada10,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
1. Conèixer els conceptes bàsics que conformen el rebut de salari i els documents de cotització.
2. Identificar els diferents tipus de personal al servei dels ens locals i conèixer les particularitats de retribució i cotització de cada col·lectiu.
3. Identificar els instruments de regulació de condicions de treball, de planificació, ordenació i gestió dels recursos humans i saber com determinen les seves retribucions i deduccions.
4. Conèixer les obligacions i responsabilitats dels empresaris en relació a la nòmina i la protecció de dades, la LISOS i el Registre Salarial.
5. Identificar el marc normatiu i les institucions de referència per a la gestió d'administració de personal.CanalPresencial + en líniaDurada12,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
1. Saber fer l’emmarcament correcte a la seguretat social dels diferents tipus d’empleats.
2. Saber formalitzar la vinculació contractual en cada cas.
3. Saber fer el càlcul de la nòmina, cotització i tributació del personal al servei de l’ens local, d’acord amb les especialitats de cada col·lectiu en una situació sense incidències.CanalPresencialDurada12,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
1. Saber gestionar les incidències relacionades amb la incorporació al lloc.
2. Saber gestionar les incidències en el decurs de la prestació.
3. Saber gestionar les incidències que afecten en la finalització de la relació.CanalPresencial + en líniaDurada16,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
. Saber gestionar la situació de la IT i de la IP des de la perspectiva de l'ens local (durada, recaiguda, pròrrogues, extinció, control de la prestació, afectació a les substitucions, vacants, reserva de lloc, reingrés, etc).
CanalPresencial + en líniaDurada12,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
* Adquirir els coneixements pràctics necessaris per implantar la gestió de la prevenció de riscos laborals en l’organització de l’ens
CanalPresencialDurada4,0 h