Cerca lliure

S'han trobat 89 recursos i/o accions formatives
  • Recurs

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2253.jpg

    Aquest recurs pretén donar a conèixer els aspectes clau relacionats amb l’activitat de les diferents regidories en les que es classifiquen les competències i serveis municipals amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de les funcions i responsabilitats dels càrrecs electes dels governs locals. En aquest cas s’aborda la regidoria de consum.

    Espai de formació de l'electe
    Tipus de recurs
    Manual
    Format
    Material en línia
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    -Oferir als tècnics municipals i als tècnics responsables de les instal·lacions, coneixements i eines de control a fi de garantir la qualitat sanitària de l'aigua de consum humà

    Canal
    Presencial
    Durada
    10,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    . Actualitzar els coneixements dels tècnics municipals responsables de la seguretat alimentària, en relació a dos aspectes concrets del sector carni: l’ús d’additius en els petits obradors d’àmbit local i la producció de carn madurada

    Canal
    Presencial
    Durada
    10,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    - Capacitar als tècnics i/o responsables municipals encarregats del manteniment de les xarxes de subministrament de l'aigua de consum per a una manipulació higiènica de les aigües de consum humà i introduir-los en el control dels riscos sanitaris derivats d'aquesta manipulació d’acord amb els nous requeriments normatius.
    - Conèixer els riscos per a la salut derivats de l’aigua mal manipulada o incorrectament tractada així com les malalties que se’n deriven.
    - Aplicar les formes correctes de manipulació i conservació de l’aigua per al consum humà, les normes d'higiene personal que requereix un manipulador d'aigua potable i les normes d’higiene de les instal·lacions.
    - Realitzar les operacions bàsiques de desinfecció i control sanitari de l’aigua d’acord amb la nova normativa
    - Saber documentar els processos i registrar els resultats dels controls segons la nova normativa
    Adaptar la resta d’activitats i controls habituals als nous requeriments normatius.

    Canal
    Presencial
    Durada
    10,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    • Introduir les causes que ens porten a mesurar (relació estreta amb els objectius).
    • Introduir els conceptes bàsics (mètriques) i la descripció de l'informe mensual.
    • Adquirir competències per l'informe mensual del Whatabout i altres eines gratuïtes d'anàlisi de xarxes (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube).
    • Anàlisi i avaluació (què fem amb les dades?).
    • Valorar l'efectivitat de les xarxes socials de la biblioteca a partir de l'informe mensual.

    Canal
    Presencial
    Durada
    8,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    • Introduir les causes que ens porten a mesurar (relació estreta amb els objectius).
    • Introduir els conceptes bàsics (mètriques) i la descripció de l’informe mensual.
    • Adquirir competències per interpretar les dades sobre xarxes socials que es deriven de l’informe mensual del Whatabout i altres eines gratuïtes d’anàlisi de xarxes (fb, tw, instagram, youtube).
    • Anàlisi i avaluació (què fem amb les dades?).
    • Valorar l’efectivitat de les xarxes socials de la biblioteca a partir de l’informe mensual.

    Canal
    Videoformació + en línia
    Durada
    8,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    • Assolir coneixements bàsics d’elements generals que intervenen en el sector de l’aparadorisme.
    • Adquirir els coneixements i les tècniques necessàries per a dissenyar i elaborar aparadors en els equipaments culturals, per difondre els fons de les biblioteques.

    Canal
    Presencial
    Durada
    8,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    • Oferir recursos sobre literatura infantil als professionals de les àrees infantils de les biblioteques.
    • Donar suport a la dinamització de la lectura adreçada a infants i famílies.

    Canal
    Presencial
    Durada
    12,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    • Oferir recursos sobre literatura infantil als professionals de les àrees infantils de les biblioteques.
    • Donar suport a la dinamització de la lectura adreçada a infants i famílies.

    Canal
    Videoformació + en línia
    Durada
    12,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    • Acció exclusiva orientada a l'enfortiment i apoderament del rol de Cap de Zona.
    • Prendre consciència de la ubicació real dins del rol professional de cap de zona i trencar les barreres mentals i emocionals, sovint inconscients, quant a la capacitat de lideratge d'equips, persones i projectes a través d'una metodologia innovadora i efectiva.

    Canal
    Presencial
    Durada
    7,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    L'objectiu és que cada biblioteca pugui catalogar els diferents tipus de documents.

    Canal
    Presencial
    Durada
    4,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    L'objectiu és que cada biblioteca pugui catalogar els diferents tipus de documents.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    4,0 h