Cerca lliure
-
Recurs
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2253.jpg
Aquest recurs pretén donar a conèixer els aspectes clau relacionats amb l’activitat de les diferents regidories en les que es classifiquen les competències i serveis municipals amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de les funcions i responsabilitats dels càrrecs electes dels governs locals. En aquest cas s’aborda la regidoria de consum.
Espai de formació de l'electeTipus de recursManualFormatMaterial en línia -
Recurs
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2260.jpg
Aquest recurs pretén donar a conèixer els aspectes clau relacionats amb l’activitat de les diferents regidories en les que es classifiquen les competències i serveis municipals amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de les funcions i responsabilitats dels càrrecs electes dels governs locals. En aquest cas s’aborda la regidoria de seguretat ciutadana.
Espai de formació de l'electeTipus de recursManualFormatMaterial en línia -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
1. Conèixer les actuacions que ha de seguir la policia local en cas d'accident o catàstrofe
1.1.Saber prevenir l'agreujament de la situació en cas d'accident o catàstrofe.
1.2.Identificar les actuacions immediates a realitzar per la policia local en aquestes situacions2. Adquirir nocions bàsiques d'atenció immediata a les persones accidentades.
2.1.Saber administrar els primers auxilis en les situacions més habituals en accidents. 2.2.Saber realitzar la reanimació cardiaca amb i sense DEACanalPresencialDurada16,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
1. Valorar la importància de l'actuació ètica en el treball diari de la policia local 1.1. Identificar els elements clau que caracteritzen una actuació policial ètica i professional.1.2. Integrar els principis d'actuació ètica quan cal l'ús de la força
CanalVideoformació + en líniaDurada10,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
. Comprendre els diferents conceptes de la protecció jurídica del menor d'edat, des d'una perspectiva multidisciplinària.-Identificar el marc normatiu bàsic de referència per a l'atenció del meor. -Conèixer l'actuació dels diferents organismes que intervenen en la protecció del menor.. Aplicar el tractament policial operatiu i els procediments a seguir en actuacions amb menors.-Conèixer el tractament diferenciat que s'ha de donar al menor d'edat en la intervenció policial, identificació, detenció, etc.-Identificar la normativa aplicable en l'actuació amb menors.
CanalPresencialDurada8,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
-Oferir als tècnics municipals i als tècnics responsables de les instal·lacions, coneixements i eines de control a fi de garantir la qualitat sanitària de l'aigua de consum humà
CanalPresencialDurada10,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
. Actualitzar els coneixements dels tècnics municipals responsables de la seguretat alimentària, en relació a dos aspectes concrets del sector carni: l’ús d’additius en els petits obradors d’àmbit local i la producció de carn madurada
CanalPresencialDurada10,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
- Capacitar als tècnics i/o responsables municipals encarregats del manteniment de les xarxes de subministrament de l'aigua de consum per a una manipulació higiènica de les aigües de consum humà i introduir-los en el control dels riscos sanitaris derivats d'aquesta manipulació d’acord amb els nous requeriments normatius.
- Conèixer els riscos per a la salut derivats de l’aigua mal manipulada o incorrectament tractada així com les malalties que se’n deriven.
- Aplicar les formes correctes de manipulació i conservació de l’aigua per al consum humà, les normes d'higiene personal que requereix un manipulador d'aigua potable i les normes d’higiene de les instal·lacions.
- Realitzar les operacions bàsiques de desinfecció i control sanitari de l’aigua d’acord amb la nova normativa
- Saber documentar els processos i registrar els resultats dels controls segons la nova normativa
Adaptar la resta d’activitats i controls habituals als nous requeriments normatius.CanalPresencialDurada10,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
. Conèixer i comprendre què és la psicologia del testimoni.. Aprendre les tècniques que avaluen la credibilitat de les declaracions dels policies en el desenvolupament dels policies en el desenvolupament dels diferents rols.. Entendre, interpretar, examinar i distingir els comportaments i les respostes durant una declaració per causar una impressió positiva.. Analitzar, inferir i avaluar les estratègies bàsiques que ha d’emprar el participant per preparar un judici i posteriorment declarar en una seu judicial segons el rol pel qual hagi estat citat.
CanalPresencialDurada12,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
. Adquirir uns coneixements especialitzats que permetin als agents de policia local practicar amb seguretat les proves de detecció d’alcohol i drogues.. Conèixer el funcionament dels aparells específics de detecció d'alcohol i drogues per a . conductors. Conèixer els conceptes de droga, toxicodependència i d'intoxicació etílica. Conèixer les darreres actualitzacions de la normativa i legislació en matèria de trànsit i seguretat viària.. Identificar els delictes relacionats amb la seguretat viària i l'abús de substàncies psicotròpiques.
CanalPresencialDurada22,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
. Ser capaç de coordinar les actuacions entre la policia local i els equips municipals de seguretat alimentària.
. Saber efectuar el control sanitari d’aliments en el transport i en els establiments minoristes d’alimentació. Conèixer les mesures correctores aplicables.
. Saber aplicar els coneixements tècnics en l’àmbit de la seguretat alimentària necessaris per a desenvolupar les funcions de la policia local.
. Identificar els aspectes legals, actes, protocols i procediments relatius a la higiene dels productes alimentaris.
. Conèixer les deficiències i les condicions de risc sanitariCanalPresencialDurada5,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
Donar a conèixer la inspecció policial en l'àmbit de la seguretat alimentària.Ser capaç de coordinar les actuacions entre la policia local i els equips municipals de seguretat alimentària.
CanalVideoformacióDurada3,5 h