Cerca lliure

S'han trobat 22 recursos i/o accions formatives
  • Recurs

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2120.jpg

    Hem de saber què hem de fer al nostre habitatge per tenir oportunitats de sobreviure davant l’arribada d’un incendi forestal. Els passos a seguir per protegir els nostres habitatges són sorprenentment simples.

    Tipus de recurs
    Manual
    Format
    Material en línia
  • Recurs

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2119.jpg

    Hem de saber què hem de fer al nostre habitatge per tenir oportunitats de sobreviure davant l’arribada d’un incendi forestal. Els passos a seguir per protegir els nostres habitatges són sorprenentment simples.

    Tipus de recurs
    Manual
    Format
    Material en línia
  • Recurs

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2253.jpg

    Aquest recurs pretén donar a conèixer els aspectes clau relacionats amb l’activitat de les diferents regidories en les que es classifiquen les competències i serveis municipals amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de les funcions i responsabilitats dels càrrecs electes dels governs locals. En aquest cas s’aborda la regidoria de consum.

    Espai de formació de l'electe
    Tipus de recurs
    Manual
    Format
    Material en línia
  • Recurs

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2118.jpg

    En aquest document s’hi defineixen i caracteritzen les principals tipologies de zones de la infraestructura verda local a partir de la cartografia dels serveis dels ecosistemes i de la vocació i potencialitat essencials que mostra cadascuna d’elles. Així mateix, s’apunten els objectius fonamentals i les recomanacions de planificació i gestió per a cada zona, amb la finalitat global de protegir i d’enfortir la infraestructura verda basant-se en la maximització dels seus serveis.

    Tipus de recurs
    Manual
    Format
    Material en línia
  • Recurs

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2117.jpg

    El present manual vol oferir els conceptes bàsics i les eines principals per a la planificació i gestió del medi natural des de la perspectiva de la identificació, l’avaluació i la cartografia dels serveis dels ecosistemes i l’establiment d’una infraestructura verda en l’àmbit local, d’acord amb les directrius establertes a escala europea, estatal i catalana.

    Tipus de recurs
    Manual
    Format
    Material en línia
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    -Oferir als tècnics municipals i als tècnics responsables de les instal·lacions, coneixements i eines de control a fi de garantir la qualitat sanitària de l'aigua de consum humà

    Canal
    Presencial
    Durada
    10,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    . Actualitzar els coneixements dels tècnics municipals responsables de la seguretat alimentària, en relació a dos aspectes concrets del sector carni: l’ús d’additius en els petits obradors d’àmbit local i la producció de carn madurada

    Canal
    Presencial
    Durada
    10,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    - Capacitar als tècnics i/o responsables municipals encarregats del manteniment de les xarxes de subministrament de l'aigua de consum per a una manipulació higiènica de les aigües de consum humà i introduir-los en el control dels riscos sanitaris derivats d'aquesta manipulació d’acord amb els nous requeriments normatius.
    - Conèixer els riscos per a la salut derivats de l’aigua mal manipulada o incorrectament tractada així com les malalties que se’n deriven.
    - Aplicar les formes correctes de manipulació i conservació de l’aigua per al consum humà, les normes d'higiene personal que requereix un manipulador d'aigua potable i les normes d’higiene de les instal·lacions.
    - Realitzar les operacions bàsiques de desinfecció i control sanitari de l’aigua d’acord amb la nova normativa
    - Saber documentar els processos i registrar els resultats dels controls segons la nova normativa
    Adaptar la resta d’activitats i controls habituals als nous requeriments normatius.

    Canal
    Presencial
    Durada
    10,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    . Introduir els conceptes bàsics sobre les aplicacions (Apps).
    . Conèixer els criteris bàsics per fer una selecció, tant per autoconsum com per recomanar a un públic especialitzat o genèric.
    . Introduir eines bàsiques per saber on localitzar, seleccionar i valorar APPs.
    . Presentar una selecció de les APP més interessants sobre temàtiques relacionades amb les Ciències Ambientals, i destinades tant a un públic adult especialitzat, com a un públic escolar amb coneixements bàsics.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    5,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Conèixer els drets com a persona consumidora i la manera d'exercir-los.
    Sensibilitzar en el consum responsable

    Microcursos
    Canal
    En línia
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    . Oferir al personal tècnic municipal eines per intervenir el temes de promoció de la salut en l'àmbit local

    Canal
    Presencial
    Durada
    20,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    -Gestionar les emocions a l’hora de treballar amb els joves-Conèixer quines són les noves vies per arribar als joves-Conèixer noves estratègies per treballar aspectes relacionats amb la salut en els joves-Conèixer eines per a la resolució de conflictes que puguin sorgir durant la intervenció amb joves

    Canal
    Presencial
    Durada
    16,0 h