Cerca lliure

S'han trobat 41 recursos i/o accions formatives
  • Recurs

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2253.jpg

    Aquest recurs pretén donar a conèixer els aspectes clau relacionats amb l’activitat de les diferents regidories en les que es classifiquen les competències i serveis municipals amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de les funcions i responsabilitats dels càrrecs electes dels governs locals. En aquest cas s’aborda la regidoria de consum.

    Espai de formació de l'electe
    Tipus de recurs
    Manual
    Format
    Material en línia
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    -Oferir als tècnics municipals i als tècnics responsables de les instal·lacions, coneixements i eines de control a fi de garantir la qualitat sanitària de l'aigua de consum humà

    Canal
    Presencial
    Durada
    10,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    . Actualitzar els coneixements dels tècnics municipals responsables de la seguretat alimentària, en relació a dos aspectes concrets del sector carni: l’ús d’additius en els petits obradors d’àmbit local i la producció de carn madurada

    Canal
    Presencial
    Durada
    10,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    - Capacitar als tècnics i/o responsables municipals encarregats del manteniment de les xarxes de subministrament de l'aigua de consum per a una manipulació higiènica de les aigües de consum humà i introduir-los en el control dels riscos sanitaris derivats d'aquesta manipulació d’acord amb els nous requeriments normatius.
    - Conèixer els riscos per a la salut derivats de l’aigua mal manipulada o incorrectament tractada així com les malalties que se’n deriven.
    - Aplicar les formes correctes de manipulació i conservació de l’aigua per al consum humà, les normes d'higiene personal que requereix un manipulador d'aigua potable i les normes d’higiene de les instal·lacions.
    - Realitzar les operacions bàsiques de desinfecció i control sanitari de l’aigua d’acord amb la nova normativa
    - Saber documentar els processos i registrar els resultats dels controls segons la nova normativa
    Adaptar la resta d’activitats i controls habituals als nous requeriments normatius.

    Canal
    Presencial
    Durada
    10,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    - Conèixer els aspectes que es valoren en l'avaluació de la transparència per part d'experts.
    - Conèixer les obligacions en avaluació de la transparència derivada de la normativa.
    - Conèixer els recursos disponibles per a publicar les informacions resultants de les avaluacions de la transparència.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    6,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    . Reforçar els coneixements sobre simplificació documental aprofitant la implantació de la tramitació electrònica del projecte SeTDIBA.
    . Identificar les tècniques més habituals de simplificació administrativa.

    Espai 5.000
    Canal
    Videoformació
    Durada
    6,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    • Conèixer i consolidar el mètode de treball e-SET, en el nostre dia a dia.
    • Aprofundir en el coneixement de les eines tecnològiques que participen en el flux electrònic: el registre, la consulta i la gestió dels expedients i la signatura electrònica.
    • Potenciar l'ús dels tràmits per tal de millorar el control-gestió dels expedients.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    10,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    - Conèixer en detall el codi de conducta, les seves implicacions i com implantar-lo dins l'organització.
    - Conèixer els ítems del portal de transparència relacionats amb el codi de conducta al portal de transparència.
    - Conèixer els recursos de la XGT i la @diba disponibles pels ens locals.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    4,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    - Identificar la informació objecte de transparència activa.
    - Conèixer les funcions bàsiques de l'edició del portal de transparència de l'AOC.
    - Conèixer els recursos disponibles per a la seva actualització.
    - Conèixer eines i recursos per transformar la informació administrativa en informació propera al ciutadà.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    10,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    - Conceptualitzar les fases d'un projecte de dades obertes tant en la seva vessant organitzativa i funcional com tècnica.
    - Identificar els problemes i errors més habituals en aquest tipus de projectes.
    - Identificar pas a pas les fites per a implantar un projecte de dades obertes.
    - Identificar les dades disponibles a l'organització, la qualitat, completesa i l'impacte en la protecció de dades de caràcter personal.
    - Conèixer el procés de publicació de dades en el portal de dades obertes vinculat al portal de transparència.
    - Conèixer els instruments tècnics i el marc normatiu a aprovar en els ens locals.
    - Publicar un conjunt de dades.

    Canal
    Videoformació + en línia
    Durada
    19,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    * Conèixer els principis que inspiren les dades obertes i el seu impacte en la transparència.
    + Identificar els recursos disponibles i quins son els primers passos per a publicar dades obertes en el portal de dades obertes locals.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    6,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Conèixer els drets com a persona consumidora i la manera d'exercir-los.
    Sensibilitzar en el consum responsable

    Microcursos
    Canal
    En línia
    Durada
    3,0 h