Cerca lliure
-
Recurs
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2253.jpg
Aquest recurs pretén donar a conèixer els aspectes clau relacionats amb l’activitat de les diferents regidories en les que es classifiquen les competències i serveis municipals amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de les funcions i responsabilitats dels càrrecs electes dels governs locals. En aquest cas s’aborda la regidoria de consum.
Espai de formació de l'electeTipus de recursManualFormatMaterial en línia -
Recurs
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2262.jpg
Aquest recurs pretén donar a conèixer els aspectes clau relacionats amb l’activitat de les diferents regidories en les que es classifiquen les competències i serveis municipals amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de les funcions i responsabilitats dels càrrecs electes dels governs locals. En aquest cas s’aborda la regidoria de turisme.
Espai de formació de l'electeTipus de recursManualFormatMaterial en línia -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
-Oferir als tècnics municipals i als tècnics responsables de les instal·lacions, coneixements i eines de control a fi de garantir la qualitat sanitària de l'aigua de consum humà
CanalPresencialDurada10,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
. Actualitzar els coneixements dels tècnics municipals responsables de la seguretat alimentària, en relació a dos aspectes concrets del sector carni: l’ús d’additius en els petits obradors d’àmbit local i la producció de carn madurada
CanalPresencialDurada10,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
- Capacitar als tècnics i/o responsables municipals encarregats del manteniment de les xarxes de subministrament de l'aigua de consum per a una manipulació higiènica de les aigües de consum humà i introduir-los en el control dels riscos sanitaris derivats d'aquesta manipulació d’acord amb els nous requeriments normatius.
- Conèixer els riscos per a la salut derivats de l’aigua mal manipulada o incorrectament tractada així com les malalties que se’n deriven.
- Aplicar les formes correctes de manipulació i conservació de l’aigua per al consum humà, les normes d'higiene personal que requereix un manipulador d'aigua potable i les normes d’higiene de les instal·lacions.
- Realitzar les operacions bàsiques de desinfecció i control sanitari de l’aigua d’acord amb la nova normativa
- Saber documentar els processos i registrar els resultats dels controls segons la nova normativa
Adaptar la resta d’activitats i controls habituals als nous requeriments normatius.CanalPresencialDurada10,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
Conèixer els drets com a persona consumidora i la manera d'exercir-los.
Sensibilitzar en el consum responsableMicrocursosCanalEn líniaDurada3,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
. Oferir al personal tècnic municipal eines per intervenir el temes de promoció de la salut en l'àmbit local
CanalPresencialDurada20,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
-Gestionar les emocions a l’hora de treballar amb els joves-Conèixer quines són les noves vies per arribar als joves-Conèixer noves estratègies per treballar aspectes relacionats amb la salut en els joves-Conèixer eines per a la resolució de conflictes que puguin sorgir durant la intervenció amb joves
CanalPresencialDurada16,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
• Facilitar l'adquisició de coneixements, el desenvolupament d'habilitats i proporcionar eines de treball per a realitzar les tasques pròpies en matèria de defensa de les persones consumidores en el món local.
CanalPresencial + en líniaDurada30,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
. Debatre els temes innovadors del sector turístic més actuals i que afecten a les destinacions i productes turístics de la província de Barcelona, tant en la gestió d’aquestes, com en el aspectes més específics de promoció, comercialització i coneixement de la demanda.
. Conèixer de la mà de persones expertes i referents en les diferent temàtiques a debatre, les opinions més influents i les estratègiques més actuals en cadascun dels camps que s’exposaran.CanalPresencialDurada6,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
Centrar la matèria en el màrqueting sostenible i quins són els seus criteris, amb exemples pràctics
CanalVideoformació + en líniaDurada25,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
. Adqirir una visió general de la situació actual de la gestió de les reclamacions de consum que es presenten a les empreses del sector a tractar, de la seva organització, finalitat i de les seves relacions amb els organismes de consum.. Analitzar les diferents ofertes que realitzen les empreses del sector. Consensuar criteris per agilitzar els tràmits de les possibles consultes i/o reclamacions que es puguin produir per part dels clients d'aquestes empreses davant els serveis locals de consum.
CanalPresencialDurada10,0 h